понеділок, 13 травня 2013 р.

Корисні поради


До шкідливих звичок також відносять гризiння нігтів, постійне мотання ногою в положенні сидячи. Всі подібні шкідливі звички говорять про нестабільний внутрішньому світі людини. Вони є наочним показником того, що позбавлення від будь-якої шкідливої звички слід почати з самоаналізу і походу до психотерапевта. Можливо, що ваша шкідлива звичка просто надумана вами як частина образу (наприклад, паління сигарет) або є ознакою браку певної групи вітамінів в тілі (гризiння нігтів). Подібних прикладів багато. 

1.Якщо ви всерйоз вирішили позбутися шкідливої звички , тоді поставтеся до процесу позбавлення від неї як до процесу лікування. Постарайтеся прочитати різну літературу на дану тему, поспілкуватися зі знайомими, позбавитися від різних шкідливих звичок . Переймайте позитивний досвід і намагайтеся уникати негативного, так вам буде легше повірити у свої власні сили! 
2.Чим серйозніше ви підійдете до вирішення даної, скажемо прямо, непростого завдання, тим швидше у вас вийде звільнитися від шкідливої звички і поглянути на світ трохи з іншої точки зору - точки зору людини, яка не тільки поставила перед собою завдання і домоглася її, а й принесла тим самим значну користь своєму організму, усунувши можливе подальше нанесення непоправної шкоди.

Немає коментарів:

Дописати коментар